Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

Jan Detz Interieurarchitect

Krayenhofflaan 94
6541 PV Nijmegen
T.024-3734433
Mobiel 06-51391867


Elk interieur is uniek en vraagt dus om maatwerk. Het gebouw en zijn gebruikers (de menselijke maat) vormen hierbij het uitgangspunt. Echt innovatief is datgene waar heel goed over is nagedacht, vanuit de specifieke vraag en kenmerken van de opdrachtgever, de mogelijkheden van de locatie en het zien van nieuwe kansen.

Er zijn twee aspecten aan een interieuropdracht: het ontwerp en de coördinatie van de uitvoering. Het esthetische vormgevende is allereerst belangrijk. De interieurarchitect maakt een sfeerbeeld waarin de gebruiker zich goed voelt. Op basis daarvan wordt een conceptplan gemaakt. Dit wordt vervolgens in de loop van het proces steeds gedetailleerder uitgewerkt. Daarna is het zeker zo belangrijk dat de plannen projectmatig worden uitgewerkt, dat iedere partij van de juiste informatie wordt voorzien, dat er wordt toegezien op de kwaliteit van de uitvoering, dat de kosten worden bewaakt en dat de nazorg niet wordt vergeten.

Jan Detz heeft ruime ervaring met kleine en grote projecten. Hoofdactiviteiten zijn het ontwerpen en uitwerken van interieurs voor bedrijven, kantoren en gezondheidsinstellingen.
Zowel het creatieve ontwerp als de praktische coördinatie van de uitvoering zijn bij hem in goede handen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston